Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Sok

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Xpooos sokken

Xpooos wordt geschreven met drie o’s en dat is niet door een typefout tijdens de registratie van het merk maar is bewust zo gekozen. De drie o’s staan namelijk voor Original (originaliteit), Outstanding (buitengewoon) en Out of this World (niet van deze wereld). Gelukkig zijn ze wel binnen deze wereld te koop en in Nederland kan dat natuurlijk via de Vabotti webshop. We hebben vele leuke Xpooos sokken voor u opgenomen in onze webshop. Neem snel een kijkje en laat u verrassend door de opvallende en ludieke designs.

Xpooos sokken collectie

De eigentijdse sokken van het merk Xpooos, dat in 2014 werd opgericht, kenmerken zich door de zeer opvallende prints. Er zijn sokken die specifiek voor bepaalde gelegenheden gebruikt kunnen worden zoals Kerstsokken maar ook Oktoberfest-sokken. Daarnaast zijn er nog veel andere prints beschikbaar die minder voor de hand liggen zoals dat van een tafelvoetbalspel, visgraten, of cassettebandjes. Om de print niet te missen wanneer ze voor de helft in de schoen verdwijnen, zijn deze schoenen iets hoger zodat de print goed te bewonderen zijn. Kies ook zo’n ludieke sok om uw outfit mee op te luisteren. De sokken vormen ook een heel leuk cadeau omdat het aan kan sluiten om een interesse van de drager.

Xpooos sokken collectie

Hebt u een leuke print gevonden? Bestel de sokken vandaag nog om ze zo snel mogelijk in huis te hebben. Dat kan via twee bestelmethoden. Bestelt u via de standaard verzending optie en plaatst u de bestelling voor 17:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Met Same Day Delivery kunt u de bestelling dezelfde dag ontvangen indien u voor 11:00 uur bestelt.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp