De sale gaat door: Shop nu deheren- en damescollectie. 

Uzurii slippers

 1. Uzurii Hearts brons Taupe
  € 89,95 inkl. MwSt
 2. Uzurii Pearl marlijn black
  -50%
  Uzurii Pearl marlijn black
  € 105,00 € 52,50 inkl. MwSt
 3. Uzurii Monroe Taupe
  -50%
  Uzurii Monroe Taupe
  € 119,95 € 59,97 inkl. MwSt
 4. Uzurii Black Flower Army gr
  -50%
  Uzurii Black Flower Army gr
  € 79,00 € 39,50 inkl. MwSt
 5. Uzurii Previous classic Army gr
  -50%
  Uzurii Previous classic Army gr
  € 109,95 € 54,97 inkl. MwSt
 6. Uzurii Pearl marlijn army green
  -50%
  Uzurii Pearl marlijn army green
  € 105,00 € 52,50 inkl. MwSt

Uzurii slippers

Slipper

Uzurii slippers

De Braziliaanse oprichtster van Uzurii groeide op in de Amazone en verhuisde naar de sloppenwijken van Rio de Janeiro waar ze de gebruikte slippers die ze van haar oudere zus kreeg, versierde met wat ze maar op straat kon vinden. Als tiener verhuisde ze later wederom met haar moeder, dit keer naar Nederland waar ze ook trouwde. Na een bezoekje aan Rio de Janeiro kwam ze op de markt iemand tegen die zelf slippers versierde zoals ze dat als kind zelf deed. De aangewakkerde passie zorgde ervoor dat ze terug in Nederland haar eigen schoenenmerk startte: Uzurii. Momenteel is het een internationaal merk dat in meer dan 45 landen wordt verkocht. In Nederland kunt u ze gewoon online bestellen via de Vabotti webshop.

Uzurii slippers

De slippers zijn voorzien van verschillende details zoals strass steentjes, kristallen of kraaltjes. Het geeft elke slipper een unieke en vrolijke uitstraling. De slippers hebben allemaal een rubberen loopzool. Het merk biedt zowel slippers voor mannen als vrouwen waarbij een lijn binnen de vrouwencollectie ook over een hoge sleehak beschikt. Door de uitgebreide collectie, vindt u altijd een paar dat bij uw smaak aansluit. Elk paar wordt geleverd in een bijpassende luxe schoenendoos. Trakteer uzelf of een ander op een schitterend setje Uzurii slippers en bestel vandaag nog.

Uzurii slippers online bestellen

Wilt u de slippers vandaag nog in huis halen? Kies dan voor onze Same Day Delivery methode en plaatst de bestelling voor 11:00 uur dan ontvangt u het dezelfde dag nog thuis. Bij de standaard verzendmethode geldt dat bestelling voor 11:00 uur geplaatst, nog dezelfde dag verzonden worden. U hebt het dan in de regel de volgende dag in huis.