Fris de lente in met de nieuwe collectie | Vacatures nieuwe winkel Tilburg

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Veterschoen

Timberland veterschoenen

Wie kent de bekende 6 inch yellow boot niet van Timberland? Deze iconische schoen heeft het merk internationaal op de kaart gezet. De schoen is tot op de dag van vandaag nog populair en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Timberland maakt niet alleen robuuste schoenen maar doet dit ook op duurzame wijze. Timberland maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardig leer dat van een duurzame looierij afkomstig is die door de Leather Working Group met zilver werd bekroond. Het merk maakt ook garen van bijvoorbeeld PET flessen zodat niet afbreekbaar plastic weer wordt hergebruikt. Timberland heeft verschillende type schoenen in de collectie. Bij Vabotti kunt u terecht voor de uitgebreide collectie Timberlands. Bekijk bijvoorbeeld de Timberland veterschoenen.

Timberland veterschoenen collectie

Naast de boots kunt u bij Vabotti ook terecht voor bijvoorbeeld sneakers en lichtgewicht wandelschoenen met technieken als Ortholite en EVA tussenzolen waardoor schokken effectief gedempt worden. Deze schoenen zijn ideaal voor alledaags gebruik en zorgen ervoor dat u niet snel vermoeide voeten krijgt. Ook in deze collectie vindt u schoenen die gemaakt zijn van het milieuvriendelijke ReBOTL. De naam vertoont gelijkenis met het woord ‘rebottle’, niet zo gek omdat ook gebruik gemaakt wordt van versnipperde PET flessen om garen te maken die gebruikt worden in de vervaardiging van de schoenen. Om de schoenen ook duurzaam in gebruik te houden, is het aan te raden ze goed te onderhouden. Zo hebt u er langer plezier van. Bij Vabotti hebben we verschillende verzorgingsproducten die u hierbij helpen.

Timberland veterschoenen online bestellen

Bij Vabotti kunt u voor elke bestelling kiezen uit twee verzendopties. Bij de standaardverzending worden de schoenen dezelfde dag nog verzonden indien de bestelling bij ons voor 17:00 uur binnen was. Is dat niet snel genoeg, bestel dan voor 11:00 uur en kies voor Same Day Delivery zodat u de schoenen nog dezelfde dag in huis hebt.