Van Bommel schoenen is Vabotti geworden!

Shabbies enkellaarsjes
  1. Shabbies 183020354 9002
    € 239,95 inkl. MwSt
  2. Shabbies 183020354 2004 Cognac
    € 239,95 inkl. MwSt
Shabbies enkellaarsjes

Shabbies enkellaarsjes

Shabbies: voor de dame die krachtig in haar enkellaarsjes staat

Shabbies is opgericht door Fred de la Bretonière. Het merk staat voor het versterken van de kracht van vrouwen. Vrouwen een zelfverzekerd gevoel geven bij het drage van hun Shabbies enkellaarsjes. Een dame die Shabbies enkellaarsjes draagt heeft haar doelen voor ogen en weet wat ze moet doen om deze te behalen. Met een vrij gevoel kan ze haar pad hiernaartoe begaan. Enkellaarsjes van Shabbies zijn eigentijds en sluiten aan bij de huidige trends. De mooie en unieke afwerkingen zorgen ervoor dat een Shabbies laarsje makkelijk te herkennen is. Kwaliteit, mooie details en een stijlvol design – dat is een Shabbies enkellaars.

Shabbies enkellaarsjes: stoer, maar toch vrouwelijk

Stoer, stijlvol, vrouwelijk, casual: je kan met Shabbies enkellaarsjes alle kanten op. Combineer de enkellaarsjes met een stoere jeans of een vrouwelijke jurk of rok. Deze enkellaarsjes kunt u eindeloos combineren. Ook bij een casual outfit geven de Shabbies laarsjes een stijlvolle upgrade. Combineer nog met een mooie Shabbies tas en uw outfit is compleet.

Bestel de Shabbies enkellaarsjes in de webshop

De keuze is snel gemaakt als het gaat om de on-trend Shabbies enkellaarsjes. De overtuigingskracht van deze laarsjes is natuurlijk groot. Er zijn echter wel veel modellen om uit te kiezen in ons ruime assortiment. Maak de zoektocht makkelijker door aan de linkerzijde van de pagina te filteren op bijvoorbeeld maat of kleur. Als je oog in oog staat met een Shabbies enkellaars op de productpagina kun je in de omschrijving alle informatie over deze schoen vinden. Meer vragen? Geen probleem! U bent welkom om al uw vragen te stellen aan onze vakkundige klantenservice. Dit kan via chat, mail, telefoon en Whatsapp. Als uw keuze gemaakt is, kunt u makkelijk en snel bestellen op onze webshop. Op werkdagen voor 17:00 besteld? De volgende dag in huis.