Vanaf 20% korting op de Solden deals

Sebago schoenen
 1. Sebago Portland 7111 Ptw 909
  € 159,95 inkl. MwSt
 2. Sebago Docksides Portland suede Military Green
  € 145,00 inkl. MwSt
 3. Sebago Classic Cyclone
  € 189,95 inkl. MwSt
 4. Sebago Schooner 7000GD0 Brown Gum
  € 169,95 inkl. MwSt
 5. Sebago Dockside Portland Waxe70000G0 Brown Gum
  € 169,95 inkl. MwSt
 6. Sebago Sloop 70002 B0 Brown Gum
  € 169,95 inkl. MwSt
 7. Sebago Schooner 7002JQ0 Brown Tan
  € 165,00 inkl. MwSt
 8. Sebago Foresiders FGL 7001550 Brown Gum
  € 189,95 inkl. MwSt
 9. Sebago Clovehitch II Dark Brown
  € 149,95 inkl. MwSt
Sebago schoenen

Sebago

Sebago schoenen

Bij Vabotti verkopen we kwalitatief hoogwaardige schoenen. Vaak zijn die afkomstig van landen met een echte schoenencultuur zoals Spanje en Italië. Maar we kijken ook verder dan Europa voor de beste schoenen. Zo hebben we met Sebago schoenen een Amerikaans merk in ons assortiment opgenomen. Ontstaan aan het Sebago-meer in 1946 maakt dit merk sindsdien op traditionele wijze schoenen. Bekend zijn de Sebago bootschoenen die in de jaren 80 van de vorige eeuw erg populair werden en nog steeds vast onderdeel vormen van de collectie. Zo zijn ze ook in de webshop van Vabotti te vinden tezamen met de Sebago instappers/mocassins.

Sebago schoenen collectie

Sebago is een schoenmaker die echt bij zijn leest bleef door op traditionele wijze bootschoenen en mocassins te produceren. De bootschoenen hebben allemaal de karakteristieke veter rondom de achterkant van de schoen. De instapper/mocassin moet het zonder deze veter doen maar bevat wel een gestikte spiegellijn op de neus net als de bootschoenen. En net als de bootschoenen is de mocassin ook eenvoudig te onderhouden met de verzorgingsproducten uit ons assortiment.

Sebago schoenen

Zowel de bootshoenen als de instappers zijn eenvoudig en snel te bestellen via de Vabotti webshop. Bestellen voor 11:00 uur en kiezen voor Same Day Delivery leidt ertoe dat de schoenen nog dezelfde dag worden bezorgd! Zo kunt u direct van de schoenen genieten. Hebt u meer geduld en kiest u voor de voordeligere standaardverzending dan leidt bestellen voor 17:00 uur ertoe dat de schoenen nog dezelfde dag verzonden worden. Aan u dus de keuze.

Sebago

Toen de vraag naar kwalitatieve casual schoenen in 1946 toenam is het merk Sebago opgericht. Het merk heeft zijn roots in New-England waar altijd water in de buurt is. De inwoners hiervan zijn dan ook vaak op, in of naast het water te vinden. Het Sebago-meer is een grote plas in het zuiden van Maine. De naam komt van een lokale indianenstam, de Abenaki’s, en betekent letterlijk ‘grote hoeveelheid water’. Vandaar dat het niet vreemd is dat het populairste model uit de Sebago collectie de Sebago bootschoen is.  Ambachtelijke knowhow is voor Sebago altijd belangrijk geweest. Zij hebben hier altijd veel belang aan gehecht. Naast de ambachtelijke kennis hebben zij altijd een nieuwsgierigheid gehad naar nieuwe materialen, vormen en kleuren. Deze kennis en nieuwsgierigheid proberen zij te combineren om Sebago schoenen te maken die tegemoet komen aan de behoeftes van de hedendaagse consumenten.

Sebago schoenen productieproces

Alle schoenen van Sebago ondervinden hetzelfde productieproces. Als eerste wordt er een keuze gemaakt uit het fijnste leer en wordt hier vervolgens het patroon uitgesneden. Dan worden de Sebago schoenen met de hand genaaid met duurzaam nylondraad. Als laatste wordt de zool vastgemaakt met behulp van een Welt, een strook leder die helemaal rond de zool loopt. Het wordt eerst vastgenaaid aan het bovendeel van de schoen en vervolgens aan de zool, om zo een duurzame en toch flexibele onderkant te creëren.

Sebago schoenen online kopen

De klassieke bootschoen oftewel Dockside van Sebago is inmiddels een echt icoon geworden. Hij wordt met zorg vervaardigd door echte ambachtslui en is sinds de eerste versie, 70 jaar geleden, niet veranderd. Naast de klassieke Docksides heeft Sebago ook de kleurige tegenhangers gevonden in de Spinnaker. Koop de collectie Sebago schoenen online bij Vabotti Schoenen. De schoenen van Sebago zijn verkrijgbaar voor dames en voor heren. Sebago damesschoenen verkrijgbaar vanaf maat 37 tot en met maat 41. Sebago herenschoenen verkrijgbaar van maat 39 tot en met maat 50.