Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Peter Kaiser instappers

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Peter Kaiser instappers zitten vol ervaring en geschiedenis

Als u investeert in een mooi paar Peter Kaiser instappers, dan investeert u in een merk dat al bijna 200 jaar bestaat. Daarmee zijn ze de oudste fabrikant van damesschoenen in Europa en daar profiteert u van. De klassieke en unieke stijl van Peter Kaiser is duidelijk aanwezig in de schoenen, maar tegelijkertijd hebben ze daar een eigentijdse twist aan gegeven. Een Peter Kaiser instapper is dus verre van saai te noemen en daarbij ook van bijzonder goede kwaliteit.

De Peter Kaiser instappers van Vabotti

Wij bieden een tweetal instappers aan van dit merk. Beide zijn schitterend vormgegeven en hebben een klein hakje voor wat extra finesse. Er is een gouden metallic leren instapper en een instapper van donkerblauw suède. Beiden zijn voorzien van decoratieve kwastjes, van een leren voering en voetbed en een rubberen zool. Dit sluit exact aan bij de rest van het assortiment van Peter Kaiser waarin zowel schoenen met een subtiele stijl worden aangeboden als schoenen met spannende kleuren en patronen. Er is dus voor iedereen wat te vinden.

Bestel uw instappers vandaag

Waar kunt u uw Peter Kaiser instappers online beter kopen dan bij ons? Dan treft u in ons assortiment zelfs halve maten aan, voor een perfecte pasvorm. Wij kunnen uw instappers dezelfde dag al af laten leveren, mocht u gebruik willen maken van onze speciale Same Day service. Bekijk dan direct de verzorgingsproducten die u nodig heeft, zodat u uw instappers altijd mooi houdt en ze vele jaren met plezier kunt dragen.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp