Vanaf 20% korting op de Solden deals

Magnanni boots
  1. Magnanni 23433 Dragonfly torba
    € 289,95 inkl. MwSt
  2. Magnanni 23433 Rugo arcade
    € 319,95 inkl. MwSt
Magnanni boots

Magnanni boots

Magnanni boot: Perfectie in eenvoud

Magnanni is in 1954 opgericht in Almansa in Spanje. Destijds begonnen met 5 werknemers maar inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk dat naar verschillende landen exporteert. Magnanni is een van de eerste schoenmakers die leer met de hand verfde. Elke geverfde schoen doorloopt verschillende stadia van kleurbehandeling om tot een unieke afwerking te komen. Een ander wapenfeit van dit Spaanse merk is de met de hand genaaide Opanka zool. Alleen de vaklui die jarenlange ervaring hebben en de titel Artesano hebben verdiend, mogen aan dergelijke schoenen werken. Magnanni gebruikt de beste leersoorten die ter plaatse worden uitgekozen bij hun leveranciers. De schoenen worden ontworpen volgens een eenvoudig design zonder veel tierlantijnen maar wel met oog voor detail. U vindt de Magnanni collectie op vanbommelschoenen; de officiële webshop van de Authorised Van Bommel Shop. Hier kunt u uw Magnanni boots online kopen. U heeft ze dan vaak al de volgende dag in huis.

Magnanni boots

In ons assortiment vindt u de Magnanni boots met hun tijdloze designs. De luxe schoenen zijn gemaakt van de beste kwaliteit leersoorten en hoewel het design eenvoudig is, zie je je aan de details in de afwerking dat het om puur vakwerk gaat. Om de schoenen lang mooi te houden, vindt u op de bestelpagina ook de bijbehorende onderhoudsproducten die u eenvoudig aan uw bestelling kunt toevoegen.

Magnanni boots online kopen

Hebt u uw keuze voor een Magnanni boot gemaakt dan kunt u die eenvoudig bestellen in onze webshop. Wist u dat u in ons assortiment ook bijzonder fraaie riemen kunt vinden van dit merk? Zo hebben wij een schitterende Magnanni riem die is uitgevoerd in cognac gepoetst leer. Dit model zal het overigens ook goed doen bij de cognac gekleurde schoenen van andere merken die wij in ons assortiment voeren.