Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Garzini portemonnees

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het gemak van de Garzini portemonnees

De Garzini portemonnees zijn portemonnees waar jij graag jouw pasjes en geld veilig in houdt. Ondanks dat een portemonnee een kleine accessoire lijkt, bevat het vaak spullen van veel waarde. In onze portemonnee stoppen we immers al onze bankpasjes, contant geld, visitekaartjes en meer. Uiteraard wil je dat al deze waardevolle spullen goed bewaard blijven. Kies daarom voor een portemonnee van kwalitatief materiaal, zodat het een lange tijd meegaat.

De Garzini portemonnees

De Garzini portemonnees zijn stuk voor stuk gemaakt van kwalitatief materiaal. De portemonnee beschikt daarnaast over een interessant en vooral heel handig ontwerp. Het is namelijk onderverdeeld in verschillende vakken, zodat jij een goed overzicht houdt over al jouw pasjes. Je kan er zelf voor kiezen om een portemonnee met muntvakje te nemen of niet. Ook is het mooi om te zien hoe divers de collectie van Garzini is. Uiteraard vind je alle portemonnees in klassieke kleuren, zoals zwart en bruin leer. Maar, daarnaast biedt het ook fleurige ontwerpen aan. Denk bijvoorbeeld aan een fel oranje, rode, blauwe of groene portemonnee in slangenleer, suède of anders. Zo kan je een portemonnee selecteren die echt jouw karakter en smaak weerspiegelt.

Koop de portemonnee bij Vabotti

Wil jij graag jouw eigen Garzini portemonnee in huis halen? Kijk dan bij Vabotti. Dit is onze webwinkel die gevuld is met schoenen, tassen en accessoires, zoals portemonnees. Wij streven ernaar om alleen items van top kwaliteit toe te voegen aan onze collectie. Zo heb jij zekerheid dat je waar krijgt voor jouw geld. Geniet daarnaast ook van een snelle levering, namelijk de volgende werkdag wanneer je voor 17:00 bestelt. Wij streven continu naar nieuwe manieren om onze klanten gelukkig te maken en te laten genieten van een zorgeloze online winkel ervaring.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp