Vanaf 20% korting op de Solden deals

Fitflop slippers
  1. Fitflop Tm ET6 675 Platino
    € 75,00 inkl. MwSt
  2. Fitflop Tm ET8 090 All Black
    € 75,00 inkl. MwSt
  3. Fitflop Tm EP4 090 All Black
    € 89,95 inkl. MwSt
Fitflop slippers

Slipper

Fitflop slippers

Voor de warme dagen en/of vakanties naar zonnige bestemmingen is een paar slippers natuurlijk ideaal. In de webshop van Vabotti vindt u verschillende opties zoals de Fitflop slippers. Dit merk richt zich op een actieve doelgroep die de slippers dus intensief gebruiken. Het merk onderscheidt zich daarom met name op het gebied van draagcomfort. Deze wordt gerealiseerd door de microwobbleboard tussenzool. Deze voetzool is gemaakt van rubber en is schokabsorberend en verdeelt de druk gelijkmatig over de voet. Hierdoor hebt u veel minder snel last van vermoeide of pijnlijke voeten. De loopzool is antislip zodat u ook minder kans op uitglijders heeft. Naast het draagcomfort zien de slippers er ook nog eens trendy uit. Hiermee bewijst het merk dat draagcomfort en fashion prima hand in hand kunnen gaan.

Fitflop slippers assortiment

Voor Fitflop is beweging een wetenschap. Zij doen onderzoek in een leidinggevend onderzoekscentrum van biomechanica in Galgary. Daar onderzoeken ze de beweging en houding van het lichaam bij het lopen en hoe dit bevorderd kan worden met hun slippers. Het doel is dat uw voeten precies hetzelfde voelen aan het begin van de dag als aan het einde van een actieve dag. In ons assortiment vindt u het resultaat van dit onderzoek in de verschillende schitterende slippers met hoog draagcomfort. Er zijn verschillende kleuren en prints beschikbaar zodat u een paar kunt kiezen dat prima samengaat met uw outfit.

Fitflop slippers online bestellen

Het bestellen van uw Fitflop slippers is heel eenvoudig. Om de slippers dezelfde dag nog in huis te hebben, kiest u voor Same Day Delivery en plaatst u de bestelling voor 11:00 uur. Bij de standaardverzending kunt u uw Fitflop slippers de volgende dag in huis verwachten mits u voor 17:00 uur bestelt. In dat geval kunnen we het nog dezelfde dag meegeven met de bezorgdienst.