Vanaf 20% korting op de Solden deals

Fitflop schoenen
  1. Fitflop Tm ET6 675 Platino
    € 75,00 inkl. MwSt
  2. Fitflop Tm ET8 090 All Black
    € 75,00 inkl. MwSt
  3. Fitflop Tm EP4 090 All Black
    € 89,95 inkl. MwSt
Fitflop schoenen

Fitflop Tm

Fitflop: Biomechanica 

Fitflop levert sinds 2007 ergonomische slippers waarbij draagcomfort en een trendy design hand in hand gaan. Oprichtster Marcia Kilgore is niet van de halve maatregelen en schakelde twee Britse biomechanica onderzoeksters in die vanuit het leidinggevende onderzoekcentrum voor biomechanica in Galgary hun onderzoek doen. Op basis van de bevindingen werd de microwobbleboard-middenzool ontwikkeld. Deze driedubbele zool zorgt ervoor dat schokken bij het lopen worden opgevangen en dat de druk over de hele voet wordt verdeeld. Door deze gelijkmatige verdeling krijgt u minder snel last bij het lopen. Het doel is dan ook dat uw voeten na een dag lopen nog steeds in dezelfde conditie zijn als bij de start van uw dag. Gelukkig bewijst het merk dat ergonomie niet meteen hoeft te leiden tot saaie schoenen maar dat het ook prima een in modieuze vorm gegoten kan worden. In de assortiment van Vabotti vindt u deze samensmelting van fashion en ergonomie.

Fitflop TM schoenen collectie

De collectie van Fitflop is bijzonder uitgebreid. Niet alleen vindt u dames- en herenschoenen in verschillende segmenten maar ook in vele verschillende modellen. Van slippers tot werkschoenen en alles daartussen kunt u bij dit merk terecht. De modellen zijn heel verschillend zodat het eenvoudig is om een paar te vinden dat helemaal aan uw wensenlijstje voldoet. Bekijk de collectie in de webshop van Vabotti en bestel uw favoriete paar vandaag nog.

Online bestellen Fitflop TM schoenen

Het online bestellen van uw FitFlop schoenen bij Vabotti is heel eenvoudig en u heeft uw bestelling snel in huis. Bestel voor 17:00 uur en we sturen het nog dezelfde dag op. Voor levering op dezelfde dag kiest u voor Same Day Delivery. Plaats uw bestelling in dat geval voor 11:00 uur.