Vanaf 20% korting op de Solden deals

Clarks boots
 1. Clarks Desert Boot Ink
  € 149,95 inkl. MwSt
 2. Clarks Desert Boot Blue/Grey
  € 149,95 inkl. MwSt
 3. Clarks Desert Boot Sand
  € 149,95 inkl. MwSt
 4. Clarks Desert Boot Cola
  € 149,95 inkl. MwSt
 5. Clarks Desert Boot Brown
  € 149,95 inkl. MwSt
 6. Clarks Desert Boot Beeswax
  € 149,95 inkl. MwSt
 7. Clarks Desert Boot Black
  € 149,95 inkl. MwSt
 8. Clarks Desert Boot Sand
  € 149,95 inkl. MwSt
 9. Clarks Desert Boot Brown
  € 149,95 inkl. MwSt
 10. Clarks Desert Boot Olive
  € 149,95 inkl. MwSt
 11. Clarks Desert Boot Black
  € 149,95 inkl. MwSt
 12. Clarks Desert Boot Navy
  € 149,95 inkl. MwSt
 13. Clarks Desert Boot Bordeaux
  -50%
  Clarks Desert Boot Bordeaux
  € 149,95 € 74,95 inkl. MwSt
 14. Clarks Desert Boot Lode
  -50%
  Clarks Desert Boot Lode
  € 129,95 € 64,97 inkl. MwSt
 15. Clarks Desert Boot Black
  -50%
  Clarks Desert Boot Black
  € 139,95 € 69,97 inkl. MwSt
Clarks boots

Clarks boots

Clarks boots

Clarks is de grootste producent van schoenen voor dagelijks gebruik. Meer dan 50 miljoen paar worden er jaarlijks verkocht. Dit gebeurde niet van de een op de andere dag. Clarks ontstond al in 1825 en werd opgericht door de broers Cyrus en James in Street in het Engelse Somerset. Het bedrijf is daar nog steeds gevestigd maar heeft inmiddels verschillende verkooppunten in 35 landen waaronder de Vabotti webshop in Nederland.

Clarks collectie

Clarks heeft een geschiedenis van innovaties. Zo begon het in 1825 met een baanbrekende schoen van schapenhuid en introduceerde het later de eerste schoen die naar de voet gevormd was. Ook de halve maten voor kinderen kwam van dit merk. Tegenwoordig vindt er veel research plaats naar de voet en hoe de schoen daarvoor de beste ondersteuning kan geven. Dit resulteert in schoenen waar echt over nagedacht is en die een hoog draagcomfort bieden.

In de collectie van Clarks hebben we zowel dames- als herenschoenen in vele verschillende modellen en kleuren. De meest iconische schoen uit de collectie is ongetwijfeld de Clarks desert boot, een icoon uit de jaren 50 dat nog steeds erg populair is.

Clarks collectie online bestellen

Voor welk model u ook kiest, u heeft uw paar Clarks snel in huis wanneer u via de Vabotti webshop bestelt. Bij onze standaard verzendingsoptie wordt het dezelfde werkdag meegegeven aan de bezorgdienst indien u voor 17:00 uur uw bestelling plaatst. Plaatst u deze voor 11:00 uur en kiest u daarbij voor Same Day Delivery dan kunt u het nog dezelfde dag thuis verwachten!

Moderne Clarks boots

Met de boots van Clarks mag u gezien worden! De ontwerpen van dit Engelse merk bevatten de perfecte verhouding tussen modern design en ongeëvenaard vakmanschap. Niet voor niets zijn de Clarks boots de afgelopen tijd sterk in populariteit toegenomen. Clarks is in 1825 opgericht en kent dan ook een rijke traditie op het gebied van schoenproductie. Vakmanschap, draagcomfort en kwaliteit zijn kernwaarden die we nog steeds terug zien in elke schoen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en worden er jaarlijks ruim 50 miljoen paar Clarks schoenen verkocht. Met de verkoop van haar schoenen draagt Clarks graag een steentje bij aan de wereldwijde strijd tegen klimaatsverandering. Zo bestaan de schoenendozen voor 95% uit gerecycled materiaal, gaat het bedrijf efficiënt om met energie en wordt de hoeveelheid afval tot een minimum beperkt.

Boots van Clarks voor dames en heren

Het meest bekende model binnen de Clarks boots collectie is toch wel de Clarks Desert Boot. Dit ontwerp is onderdeel van de Clarks Original collectie, een selectie schoenen met een zelfverzekerde en ingetogen stijl. De Desert Boot is te herkennen aan een ijzersterk silhouet met eenvoudige lijnen en de bekende zool van crêpe. Uitgevoerd in neutrale kleuren als zwart, beige, blauw en grijs verkrijgen de schoenen een tijdloze en stijlvolle uitstraling. De boots van Clarks zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Stylingtip: draag de Clarks boots in combinatie met een opgerolde broekspijp.

Uw favoriete Clarks boots bestelt u online

Ga dit seizoen voor een casual look met de boots van Clarks. Ze zijn eindeloos te combineren en staan eigenlijk altijd goed. Uw favoriete paar bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop. Wij doen er uiteraard alles aan om uw schoenen zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Onze klantenservice staat graag voor u klaar. Via de chatfunctie is uw vraag zo beantwoord.