Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Clarks schoenen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Clarks

Clarks schoenen worden al eeuwen gedragen. Het merk startte in 1825 en is momenteel de grootste schoenenfabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Elk paar schoenen begint nog steeds met een handgesneden leest van haagbeukenhout. Vandaag de dag wordt er ook gebruik gemaakt van nieuwe technieken en het merk doet ook onderzoek naar biomechanica om na te gaan wat voeten precies te verduren krijgen en hoe die het beste te ondersteunen met een schoen.

Clarks schoenen: Duurzaam en innovatief

Clarks begon met een slipper van schapenhuid wat in die tijd baanbrekend was. Het innovatieve karakter van het merk zit nog steeds in het DNA van het merk. Zo kwam het bijvoorbeeld ook met de eerste schoen die naar de voet werd gevormd en met hele en halve maten voor kinderschoenen. Tegenwoordig begint elke schoen met een leest die met de hand is gemaakt en zorgen nieuwe technieken en materialen voor een perfecte eigentijdse schoen. Bij het gebruik van de materialen is duurzaamheid ook belangrijk. Meer dan 90% van het leer van de schoenen komt van leermakerijen die tenminste een brons-beoordeling hebben. Daarnaast komt 80% van de elektriciteit die het merk gebruikt in Europa van groene bronnen.

Clarks schoenen online bestellen

Onze collectie Clarks schoenen biedt u volop keuze in modellen en uitvoeringen. Het bekendste model is ongetwijfeld de Clarks desert boot. Een icoon uit de jaren 50 die nog steeds onverminderd populair is. Welk model u ook kiest, via de Vabotti webshop heeft u het snel in huis. Bestelt u voor 17:00 uur dan kunt u het de volgende dag al verwachten. Met onze Same Day Delivery optie kunt u het zelfs dezelfde dag ontvangen mits u voor 11:00 uur besteld.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp