Vanaf 20% korting op de Solden deals

Candice Cooper sneakers
  1. Candice Cooper Rock D5018
    € 199,95 inkl. MwSt
  2. Candice Cooper Rock D7118
    € 199,95 inkl. MwSt
Candice Cooper sneakers

Candice Cooper sneakers

Candice Cooper sneakers

Hoewel de naam het misschien niet direct doet vermoeden, verraden de schitterende designs en het traditionele handwerk in ieder geval dat het hier om een Italiaans merk gaat. De stoere schoenen zijn gericht op de zelfverzekerde vrouw en het dragen van deze schoenen doet daar nog een schepje bovenop. Kwalitatief hoofwaardige materialen worden met de hand verwerkt tot een compromisloze schoen die uitblinkt in design, kwaliteit en draagcomfort. Door het met de hand verven van de schoenen is geen paar hetzelfde. Voor wie een schitterend uniek paar schoenen wilt, bekijkt de collectie van Candice Cooper in de Vabotti webshop. Zo hebben we schitterende sneakers van dit merk die elk outfit meteen en stuk hipper maakt.

Candice Cooper sneakers collectie

In de webshop vindt u vele verschillende modellen zodat u een paar kunt kiezen dat echt uw stijl het beste benadrukt. De sneakers voelen heerlijk zacht aan door het hoogwaardige kalfsleer dat gebruikt wordt. Hierdoor hebben de schoenen een hoog draagcomfort en zijn ze uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast combineren ze ook goed met verschillende outfits, of u nu voor een sportieve of wat nettere look gaat; de Candice Coopers zullen niet misstaan.

Candice Cooper sneakers online bestellen

Bestel uw paar sneakers van Candice Cooper via de Vabotti webshop en ontvang ze snel in huis. Via onze Same Day Delivery optie kan dat al dezelfde dag, mits voor 11:00 uur besteld! Indien u voor de standaardverzending gaat, hoeft u ook niet lang te wachten: Indien u voor 17:00 uur bestelt, kunnen we het dezelfde werkdag nog meegeven aan de bezorger en heeft u ze in de regel de volgende dag in huis.