Van Bommel schoenen is Vabotti geworden!

Blundstone schoenen
 1. Blundstone 585 Rustic Brown
  € 209,95 inkl. MwSt
 2. Blundstone 1448 Black
  € 209,95 inkl. MwSt
 3. Blundstone 1615 Dark Olive
  € 185,00 inkl. MwSt
 4. Blundstone 500 Stout Brown
  € 195,00 inkl. MwSt
 5. Blundstone 500 Stout Brown
  € 195,00 inkl. MwSt
Blundstone schoenen

Blundstone

Blundstone schoenen

Blundstone is een Australisch merk met een geschiedenis die al in 1870 start. Sinds die tijd heeft het merk zich ontwikkeld tot een wereldwijd schoenenmerk dat niet meer weg te denken is uit het hedendaagse straatbeeld. De Blundstone schoenen staan bekend om hun draagcomfort en prijs- kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft het merk ook verschillende design awards gewonnen en is het design van hun Chelsea schoenen iconisch en vaak geïmiteerd.

Blundstone schoenen collectie

De Blundstone schoenen worden op verantwoorde wijze geproduceerd. Duurzame ontwikkeling op agrarisch, industrieel en commercieel vlak zijn belangrijk voor het merk. Dit houdt in de praktijk in dat er gebruik gemaakt wordt van recyclebare materialen bij zowel de schoenen als verpakkingen. Om een zo laag mogelijke ‘footprint’ te hebben bij het produceren van de schoenen, wordt het gebruik van grondstoffen, chemicaliën en fossiele brandstoffen tot een minimum beperkt. Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met SPS: Schock Protection System dat voor een vermindering van schokken van tenminste 33% zorgt. Zo hebt u minder snel last van vermoeidheid en worden rug, benen en voeten ontlast. In het Blundstone assortiment vindt u verschillende schitterend vormgegeven schoenen met perfecte pasvorm.

Blundstone schoenen online bestellen

Kies uw favoriete Blundstone paar en geniet van het mooie design en het loopcomfort. Wanneer u uw paar voor 17:00 uur bestelt dan stelt dat ons in staat het dezelfde dag nog mee te geven met de vervoerder. Nog eerder kan ook. Bij Vabotti bieden we ook een Same Day Delivery optie voor een meerprijs. Indien u in dat geval voor 11:00 uur bestelt dan kunnen we het dezelfde dag nog bij u laten afleveren (mits in Nederland).

Blundstone schoenen

Het Australische merk Blundstone staat bekend om haar uitstekende draagcomfort en gaat heel de wereld over. De Blundstone laarzen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van tegenwoordig. Blundstone zorgt voor een productie van de beste kwaliteit schoenen die u dagelijks een fanastisch draagcomfort bieden. Dit draagcomfort is te danken aan Blundstone’s Shock Protection System. Dit systeem is door Bundstone zelf ontwikkeld en heeft direct een positief effect op de vermoeidheid bij staan en klachten in de onderrug, benen en voeten. De schokken naar de benen tijdens het lopen worden beter opgevangen door het Shock Protection Systeem. De schokken die je lichaam moet opvangen tijdens het stappen worden met minstens 33 % verminderd. Door het dragen van een Blundstone schoen met een goede schokdemping kun je klachten voorkomen. Vooral als je een beroep hebt waarbij je veel staat of loopt is het van belang dat je schoenen draagt met een goede demping.

Maatschappelijk verantwoord lopen met Blundstone

Naast een fantastisch draagcomfort en een uitstekende kwaliteit staat bij Blundstone ook maatschapelijk verantwoord ondernemen hoog in het vandaal. Blundstone wil mee dragen een positieve ontwikkeling van onze wereld en doet dit door zoveel mogelijk gebruik te maken van recyclebare materialen in zowel de productie als de verpakkingen. Daarnaast verzekert het merk Blundstone zich ervan dat de schoenen van zijn leveranciers in het buitenland op een menswaardige manier worden vervaardigd. De buitenzool van de schoenen is olie/zuur, organische vet, en hittebestendig tot 140 graden celcius.

Blundstone schoenen online bestellen

De collectie van Blundstone bestaat voornamelijk uit stoere Chelsea boots is verschillende kleuren en leersoorten. De Chelsea boots van Blundstone kunt u zo herkenenn aan de twee labels die elke boot aan de bovenkant heeft, hiermee kunt u de boots gemakkelijk aantrekken. Chelsea boots zijn de trend van dit najaar en niet meer weg te denken uit het straatbeeld.Bekijk de gehele Blundstone collectie voor zowel dames als heren online bij Vabotti Schoenen.