Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Tassen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Barbarossa tassen

Berba is een merk van eigen bodem dat in 1974 werd opgericht en schitterende tassen maakt met als doel het leven een beetje mooier te maken. En dat doet het niet enkel door jou aan een schitterende tas te helpen. Het merk neemt ook verantwoordelijkheid voor milieu en maatschappij door met duurzame materialen te werken en eerlijke prijzen te betalen voor arbeid. Zo gaan ethiek en esthetiek hand in hand.

Barbarossa tassen collectie

Berba maakte in 1974 de eerste Berba portemonnee met een eigenzinnig design en soepel leer. Het werd een begrip en zorgde ervoor dat het merk ook buiten Nederland bekendheid genoot. Nog steeds produceert Berba volgens hun eigen tradities. Dat houdt in dat de Berba-look meteen duidelijk is te zien door de combinatie van kleuren en materialen. Ook de paspels zijn een kenmerk van het merk en zorgt ervoor dat speciale biesjes de randen van de tas beschermen tegen doorslijten. Veel onderdelen aan de binnenkant van de tas worden ook met hetzelfde soepele leder uitgevoerd. Dit geeft een luxueus karakter aan de tas. De Barbarossa tassen hebben een stoer, ingetogen en tijdloos design. U vindt de Barbarossa collectie online in de Vabotti webshop.

Online bestellen Barbarossa tassen

Bestel eenvoudig uw Barbarossa tas via Vabotti. Zo hebt u de tas snel in huis. Bestelt u voor 17:00 uur dan kunnen we het nog dezelfde dag meegeven aan de bezorger. Indien u kiest voor onze Same Day Delivery dienst dan ontvangt u het zelfs dezelfde dag nog (mits voor 11:00 uur besteld en wanneer het adres in Nederland ligt).

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp