SHOP NU! New arrivals

Voorheen vanbommelschoenen.be
floris van bommel premium collectie

8 producten

 1. Floris van Bommel De Runner 06.00
  € 269,95 inkl. MwSt
 2. Floris van Bommel De Runner 06.01
  € 269,95 inkl. MwSt
 3. Floris van Bommel De Blokker 03.01
  € 259,95 inkl. MwSt
 4. Floris van Bommel De Netter 10.10
  € 259,95 inkl. MwSt
 5. Floris van Bommel De Blokker 03.00
  € 259,95 inkl. MwSt
 6. Floris van Bommel De Stapper 20.20
  € 249,95 inkl. MwSt
 7. Floris van Bommel De Stapper 20.21
  € 249,95 inkl. MwSt
 8. Floris van Bommel Slippi 04.01
  € 139,95 inkl. MwSt
floris van bommel premium collectie

8 producten

floris van bommel premium collectie

Floris van Bommel Premium Collectie

Floris van Bommel staat bekend om zijn creaties van modieuze en kleurrijke herenschoenen, die met verschillende materialen en patronen een unieke uitstraling krijgen. Zo zijn er herenschoenen die indruk maken in het rood, groen, die van ponyhair zijn of een crocoprint hebben.

De premium collectie van Floris van Bommel wordt in het "alles kan, niets moet" design laboratorium gemaakt. Zo worden ideeën uitgeprobeerd die te bijzonder en ingewikkeld zijn voor de normale Floris van Bommel collectie. Zo ontstaan ​​unieke herenschoenen met designs die als limited edition het levenslicht zien.

Premium Floris van Bommel collectie bij Vabotti

Bij Vabotti is er een klein, maar fijn aanbod aan Floris van Bommel Premium schoenen. Zo hebben we sneakers, veterschoenen en ook teenslippers die onderdeel zijn van de premium collectie. Zoals alle schoenen van Floris van Bommel is de premium collectie gemaakt van hoogwaardige materialen. Het unieke aan deze schoenen is, dat er speciale materialen gebruikt worden, die bij de normale collectie minder voorkomen. Daarom is een goede verzorging van de schoenen ook belangrijk. Ook hiervoor ben je bij Vabotti aan het juiste adres. In onze online shop vind je een groot aanbod aan onderhoudsproducten die geschikt zijn voor de verzorging voor de Floris van Bommel premium schoenen. In onze online webshop geven we voor elke schoen de meeste geschikte verzorgingsproducten en toebehoren aan.

Shop vandaag nog je favoriete paar Floris van Bommel premium herenschoenen voordat ze uitverkocht zijn. Wie weet vind je ook een paar Floris van Bommel premium schoenen in de sale. Met korting is online shopping nog leuker! En zoals je weet is er voor iedereen iets te vinden bij Vabotti, want: Vabotti fits your profile! Voor 17:00 besteld, is vrijwel altijd dezelfde dag nog verzonden!