Shop New Arrivals!

Voorheen vanbommelschoenen.be
Magnanni heren sneakers

6 producten

 1. Magnanni 24720 Blanco
  € 299,95 inkl. MwSt
 2. Magnanni 24720 Casmir ivory
  € 289,95 inkl. MwSt
 3. Magnanni 24445 Caoba
  € 299,95 inkl. MwSt
 4. Magnanni 24722 Azul
  € 279,95 inkl. MwSt
 5. Magnanni 24722 Torba
  € 279,95 inkl. MwSt
 6. Magnanni 24059 Marron
  € 249,95 inkl. MwSt
Magnanni heren sneakers

6 producten

Sneaker

De stijlvolle en minimalistische Magnanni heren sneakers

Het Spaanse Magnanni maakt al sinds 1954 schoenen van ambachtelijke kwaliteit. Dit schoenenlabel heeft veel oog voor detail en er worden alleen de beste kwaliteit leersoorten gebruikt om de schoenen te produceren. De Magnanni heren sneakers zijn bijvoorbeeld gemaakt van mooi leer dat een prachtige patina zal ontwikkelen naarmate u de schoenen vaker draagt. De designs zijn minimalistisch en tijdloos, dus Magnanni heren sneakers kunt u bij verschillende gelegenheden dragen om uw outfit helemaal af te stylen. Zo staan de sneakers niet alleen mooi onder een spijkerbroek, maar zijn ze ook prima te combineren met een linnen broek of pantalon.

De Magnanni heren sneaker is een onmisbaar item in uw schoenenkast

Als u verslaafd aan sneakers bent en altijd op zoek bent naar exclusieve exemplaren, dan is de Magnanni heren sneaker echt een pareltje om aan uw verzameling toe te voegen! De Magnanni heren sneaker heeft namelijk een luxe afwerking en de ontwerpen zijn erg tijdloos. U zult dus niet snel uitgekeken raken en het minimalistische design zorgt er ook voor dat u deze sneakers bij verschillende gelegenheden kunt dragen, zonder uit de toon te vallen. Shop daarom snel uw eigen paar Magnanni sneakers bij Vabotti Schoenen, want deze webshop heeft een mooie selectie Magnanni sneakers voor u gemaakt en koopt ieder seizoen de nieuwste en leukste modellen in.

Magnanni heren sneakers online kopen? Natuurlijk bij Vabotti Schoenen!

Magnanni heren sneakers online kopen doet u dus snel en makkelijk bij Vabotti Vabotti Schoenen. Ieder seizoen kunt u weer kiezen uit de nieuwste modellen en een paar sneakers uitzoeken dat het beste bij uw kledingstijl past. Gezien de tijdloze designs en de minimalistische uitstraling zijn alle Magnanni sneakers goed te combineren met heel veel kleding. Doe ook meteen de bijbehorende onderhoudsproducten in uw digitale winkelmandje, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw schoenen. Op werkdagen voor 17:00 uur Magnanni heren sneakers online kopen bij Vabotti Schoenen betekent dat u de volgende dag al een pakketje kunt verwachten!

Contact WhatsApp