Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Fred Perry

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wees ook een winnaar met Fred Perry herenschoenen

De herenschoenen van Fred Perry zijn geïnspireerd op wat Fred Perry zelf droeg wanneer hij op het veld speelde. Want om Wimbledon te winnen, moet je zeker goede schoenen hebben. Het ontwerp werd als inspiratie genomen, maar dit keer werd een nieuwe invalshoek toegevoegd. Zo ontstonden de Fred Perry schoenen voor heren. Uitgevoerd in verschillende kleuren en materialen, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Met op elk paar onmisbaar het logo met de lauwerkrans.

Fred Perry herenschoenen: sportief en de beste kwaliteit

Fred Perry schoenen hebben een geweldige ondersteuning voor de enkel. Enkel de beste materialen zijn gebruikt om deze schoenen te maken hierdoor kan Fred Perry een geweldig draagcomfort verzekeren. Fred Perry herenschoenen zijn voor sportieve mannen die weten wat ze willen. Altijd op pad om het beste uit zichzelf te halen. En Fred Perry herenschoenen zijn de ideale partners voor dit doel. Sportief, strak en snel: dat zijn de herenschoenen van Fred Perry.

Bestel uw Fred Perry herenschoenen online

Hebben de Fred Perry herenschoenen u overtuigd? Bestel de schoenen meteen. Als u op een werkdag voor 17:00 bestelt, heeft u de bestelling morgen al in huis. Als u na 17:00 bestelt, kunt u tegen een vergoeding gebruikmaken van Same Day Delivery. Maak het uzelf makkelijk en betaal met Afterpay: achteraf betalen. Deze betaalwijze biedt u de mogelijkheid om pas na het ontvangen van uw Fred Perry herenschoenen te betalen. U heeft 14 dagen de tijd om te beslissen of u tevreden bent met uw bestelling. Als u niet tevreden bent dan kunt u de bestelling retourneren met het bijgeleverde retourformulier en retourlabel. Als u het fijner vindt om de schoenen in een winkel te passen dan bent u welkom in een van de Van Bommel winkels in Breda. In de winkels wordt u geholpen door ons vakkundige personeel die u advies op maat kan geven.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp