Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Waldlaufer dames veterschoenen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Waldlaufer dames veterschoenen

De naam Waldlaufer is afkomstig uit een verhaal van de schrijver Gabriel Ferry. Het Duitse merk bestaat sinds 1966 maar daar gaat nog een korte voorgeschiedenis aan vooraf. Door het leveren van hoge kwaliteit en een uitstekend draagcomfort groeide het bedrijf snel uit tot een grote speler in de schoenenindustrie. De schoenen zijn tegenwoordig overal ter wereld te vinden van Australië, China, Europa en tot Amerika. In Nederland bestelt u de schoenen natuurlijk via de Vabotti webshop. Bekijk bijvoorbeeld de Waldlaufer dames veterschoenen.

Waldlaufer dames veterschoenen collectie

Veterschoenen maken vast onderdeel uit van menig schoenenmerk en Waldlaufer is daarbij geen uitzondering. Wel maakt het merk uitzonderlijk goed zittende schoenen waarbij nog traditioneel handwerk komt kijken. Of u nu voor egaal witte schoenen gaat of schoenen met een metallic finish; u vindt het in de Vabotti webshop. Tevens vindt u daar verschillende sprays die u kunt mee bestellen met uw schoenen. We hebben sprays voor verschillende materialen en ze helpen om uw schoenen er weer als nieuw uit te laten zien.

Waldlaufer dames veterschoenen bestellen

Afhankelijk van de gekozen verzendmethode en tijdstip van bestellen, kiest u uw verzendmethode. Wanneer u voor onze voordelige standaardverzending kiest (gratis bij bestellingen vanaf 50 euro), dan worden de schoenen nog de volgende dag geleverd. Met de Same Day Delivery haalt u de schoenen zelfs nog dezelfde dag in huis mits u de bestelling voor 11:00 uur bestelt oor een afleveradres binnen Nederland.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp