Bekijk nu onze nieuwe heren- en damescollectie. 

Paul Green dames ballerina's

  1. Paul Green 3102 312
    € 129,95 inkl. MwSt
  2. Paul Green 3102 429
    € 129,95 inkl. MwSt
  3. Paul Green 3102 419
    € 129,95 inkl. MwSt

Paul Green dames ballerina's

Ballerina

Paul Green Dames ballerina’s

Naast vele schitterende schoenen uit de bekende schoenenlanden Italië en Spanje hebben we ook topmerken uit andere landen. Zo hebben we ook de prachtige schoenen van het Duitse merk Paul Green in ons assortiment opgenomen. Ook bij dit merk staat de kwaliteit buiten kijf. Het merk maakt dan ook geen schoenen voor het moment maar voor het leven. Wij hebben verschillende modellen opgenomen in ons assortiment, bekijk bijvoorbeeld de elegante Paul Green Dames ballerina’s. Kies u favoriete paar en bestel vandaag nog.

Paul Green Dames ballerina’s collectie

Paul Green maakt handgemaakte schoenen en houdt daarbij goed de modetrends in de gaten maar gaat wel voor een design dat niet slechts een modegril is. De gehele productie vindt voor 100% plaats in Europa met natuurlijke materialen. We hebben verschillende mooie modellen in het assortiment zoals ballerina’s van lakleer of suède en gesloten en open modellen. Ook hebben we de ballerina’s in verschillende kleuren. Naast de schoenen kunt u ook bijbehorende onderhoudsspray mee bestellen. Met dergelijke sprays kunt u uw schoenen impregneren en zo beschermen tegen vuil en vocht.

Paul Green Dames ballerina’s online bestellen

Wilt u de ballerina’s dezelfde dag nog ontvangen dan hebben we daarvoor de Same Day Delivery optie. Indien u dan voor 11:00 uur bestelt, dan ontvangt u de schoenen nog dezelfde dag. Kiest u voor de voordeligere standaard verzending en bestelt u voor 17:00 uur, dan verzenden we het nog dezelfde dag. In dat geval ontvangt u het vaak de volgende dag in huis. Standaard verzending bij bestellingen vanaf 50 euro is gratis.