Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Chelsea

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Mephisto dames Chelsea boots: Chelsea boots van de bovenste plank

Ontdek wat de Chelsea boot precies is en ontdek vandaag nog de unieke charme van de dames Chelsea boots. Een Chelsea boot wordt tegenwoordig omschreven als een ultieme vrijetijdsschoen. De schoen zit comfortabel en heeft een tijdloos ontwerp. Wist je dat de voorlopers van deze schoensoort al tijdens de regeerperiode van koningin Victoria bestonden? In de jaren ’50 van de vorige eeuw kwamen er nieuwe modellen op de markt. Deze nieuwe modellen waren lage, comfortabele boots, die vooral door creatievelingen in de Londense wijk Chelsea gedragen werden. Ook de Beatles waren groot liefhebbers van deze schoen.

 

De Mephisto dames Chelsea boots in ons assortiment

De Chelsea boots zijn laarsjes die bestaan uit twee delen die elkaar bij de enkel raken. Hier begint de inzet van het elastiek, of te wel: het rekbare stuk. Dit elastische gedeelte loopt door tot aan de bovenzijde van de schoen. Dankzij dit elastische ontwerp is de Chelsea boot supermakkelijk aan te trekken. Dat heeft voor een groot gedeelte bijgedragen aan de enorme populariteit. De Mephisto boots in ons assortiment beschikken over hetzelfde luxe ontwerp.

 

Het verhaal van Mephisto

Het merk Mephisto bestaat sinds 1965, al werd pas in 1973 het eerste patent op een schoen aangevraagd. Het begon allemaal in Frankrijk en binnen de kortste tijd maakte het deel uit van de grootste schoenenmerken van het land. Inmiddels heeft Mephisto meerdere onderscheidingen gehad en ontving het ook de Franse Orde van Verdienste. Het bedrijf staat bekend om zijn bijzonder innovatieve karakter: zo ontmoet oud modern in de klassieke Chelsea boot. Mephisto hecht veel waarde aan draagcomfort en blijft ook hierin steeds weer excelleren.Meyba dames sneakers

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp