Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Hee Shoes dames Slipper

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Hee Shoes dames slippers zijn comfortabel, zomers en vrouwelijk

Een mooi paar Hee Shoes dames slippers mag niet uit uw schoenencollectie ontbreken deze zomer. Hee Shoes is een Spaans merk dat vooral bekend is om de comfortabele en frisse stijl. Deze slippers worden ontworpen met de moderne en actieve vrouw in gedachten die moeiteloos de dagelijkse taken af wil werken zonder in te leveren op stijl. Deze slippers zitten als gegoten, bezorgen u geen zere voeten en zijn daarbij ook modieus en vrouwelijk. Investeer in een mooie slipper en u heeft deze zomer een schoen waarmee u in allerlei situaties perfect voor de dag komt.

Ons aanbod Hee Shoes dames slippers

U ziet exact wat we bedoelen als u ons assortiment dames slippers van Hee Shoes naar voren haalt. Er zijn sportievere en nettere modellen en de keuze in kleur, stijl en materiaal is groot. U kunt kiezen voor een platte slipper of een slipper met een (slee)hak. U draagt ze de hele zomer en neemt ze uiteraard ook mee op vakantie. De slippers van dit merk hebben een normale pasvorm en wij hebben ze in de meest gangbare maten voor dames op voorraad. Zo hoeft een middagje winkelen in stijl niet meer te eindigen met zere voeten.

Uw dames slippers bestellen

Als u voor 50 euro of meer bestelt, dan is de verzending van uw Hee Shoes dames slippers gratis. Onze service is snel en u kunt ze vaak al next-day verwachten. Retourneren is kosteloos, mochten uw slippers niet passen of tegenvallen. U kunt bij ons ook achteraf betalen.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp