Shop New Arrivals!

Let op: aanstaande maandag 15-4-'24 is de herenwinkel in Breda gesloten!

Floris van Bommel dameslaarzen

2 producten

  1. Floris van Bommel Zurichi 04.01
    € 419,95 inkl. MwSt
  2. Floris Van Bommel 85730 /02
    -50%
    Floris van Bommel 85730 /02
    € 269,95 € 134,95 inkl. MwSt
Floris van Bommel dameslaarzen

2 producten

Laars

Floris Van Bommel dames laarzen geven u een luxueuze en stijlvolle uitstraling

Floris Van Bommel dames laarzen zijn ideaal als u op zoek bent naar stijlvolle schoenen. Als u deze laarzen draagt, zullen alle hoofden zeker omdraaien als u voorbij loopt. De collectie Floris Van Bommel dames laarzen is erg divers zodat elke vrouw kan slagen. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een opvallende kleur, toffe print of juist een klassieke laars – Floris Van Bommel heeft het. Floris Van Bommel dames laarzen zijn de perfecte winterschoenen voor elke vrouw.

Floris Van Bommel: opvallend, kleurrijk en de beste kwaliteit

Floris Van Bommel is een Nederlands merk dat staat voor unieke designs, kleurrijke patronen en kwaliteit. Alle collecties worden ontworpen door creatief directeur Floris Van Bommel zelf. Met veel liefde en passie ontwerpt hij schoenen die stijlvol en erg kleurrijk zijn. Of zoals Floris zelf zijn collecties beschrijft: ‘Heel veel kleur met erg veel kleur, gecombineerd met kleur en hier en daar een kleur accent.’ Elk seizoen brengt Floris Van Bommel weer een verrassende collectie uit met de mooiste enkellaarsjes, boots, sneakers en laarzen.

Bestel uw nieuwe Floris Van Bommel dames laarzen vandaag nog bij Vabotti

Bij Vabotti vindt u de mooiste laarzen. De Floris Van Bommel dames laarzen zijn ook wel de crème de la crème te noemen onder de dames laarzen door hun luxueuze en stijlvolle uitstraling. Als u op werkdagen voor 17:00 bestelt, ontvangt u uw laarzen de volgende dag in huis. Bent u niet tevreden met uw schoenen? Binnen 21 dagen mag u de bestelling kosteloos retourneren met het bijgeleverde retourformulier en retourlabel. Als het u puur om de maat gaat, kunt u ook op het retourformulier aangeven dat u een ruiling wilt aanvragen voor een andere maat. Zodra we uw retour binnen hebben, sturen we, indien voorradig, de goede maat naar u op.

Contact WhatsApp