Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Arcopedico damesslippers

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Arcopedico dames slippers: de makkelijkste slippers voor thuis en op het stand

Ons assortiment Arcopedico dames slippers is één van de bovenste plank. Het verhaal achter de schoenen is er één dat zeker moeite waard is. Arcopedico is opgericht door professor Elio Parodi (en nee, niet als “parodie”). Hij wilde een schoen ontwerpen die synoniem stond met het woord comfort. Kortom: het allerbelangrijkste aan Arcopedico schoenen is dat ze lekker zitten. De eerste schoenen van het merk kwamen op 1966 op de markt en waren gelijk een groot succes. Nog steeds staat Arcopedico bekend als echt kwaliteitsmerk, waar je schoenen van hoog niveau vindt. Dat komt onder andere door het feit dat ze anatomisch gevormd zijn.

 

Welgevormde Arcopedico damesslippers

Ook de damesslippers van Arcopedico zijn goed gevormd. Het merk zorgt er onder andere voor dat al zijn schoenen (en slippers) voorzien worden van anatomisch gevormde voetenbedden. Zo ondervind je veel meer draag- en loopcomfort dan bij schoenen met een platte zool (je voeten zijn nu eenmaal ook niet plat). Ook zijn de zolen lichtgewicht en wordt er gebruik gemaakt van een gepatenteerde ondersteuning: de zogenaamde dubbele holtevoet.

 

Wat voor slippers kun je verwachten?

Niet alleen zijn de slippers van Arcopedico erg fraai gevormd, ze zijn oog nog eens kleurrijk en bijzonder lichtgewicht. Kortom: je schuift ze aan of uit wanneer het je aankomt. Deze slippers sluiten perfect aan bij relaxte dagen en een ontspannen levensstijl. Even lekker de deur uit op een zomerse dag? Of genieten van een dag dat niets hoeft en alles mag. Dan biedt Arcopedico de oplossing. Deze schoenen trainen ook gelijk je voeten en versterken je spieren.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp