Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

In de familienaam Van Bommel zit een sterke passie voor schoenen en ondernemen. Hein van Bommel is praktisch geboren in een schoenendoos en het enthousiasme voor schoenen is bij zijn zoon Axel met de paplepel ingegoten.

Hein heeft een aantal maanden in een schoenfabriek gewerkt en alle facetten doorgelopen die er zijn. In zijn vaders schoenenwinkel deed hij veel ervaring op voordat hij zelf begon met zijn eigen winkels. Schoenen werden voor klanten op de maat aangepast. Zo heeft hij wel eens voor een dame laarzen laten maken in maat 47. Geloof het of niet, maar hier kon wel een emmer van 10 liter in. Aan schoenen knutselen en klanten verrassen heeft Hein altijd leuk gevonden. Zo vertelt hij: ‘Er is niks mooiers dan na jarenlange ervaring mensen te kunnen helpen aan schoenen waar ze niet meteen bij stilgestaan hadden. Net dat kleine beetje extra service bieden waardoor iemand blij de deur uitloopt. Die toegevoegde waarde moeten we altijd bieden, want daar staan we voor.’

Van generatie op generatie blijft de schoenenexpertise overgebracht en aangevuld worden. Zoon Axel wilde ook niet achterblijven. Hij is nu de rechterhand van Hein met het vooruitzicht dat hij het bedrijf zal overnemen. Deze succesvolle ondernemers zijn echte experts als het gaat om schoenen. Na Van Bommel Schoenen zijn ze nu Vabotti gestart. Het doel? Je verrassen met een unieke manier om naar schoenen te kijken terwijl je wel dichtbij je eigen stijl blijft. As long as it fits your profile!

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp