Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Floris van Bommel De Belter 32.25

Groen leren ‘De Belter 32.25’ Floris van Bommel CFM-10083-59-01 herenriem.

€ 99,95 inkl. MwSt
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Reserveren

Deze Floris van Bommel De Belter 32.25 riem is gemaakt van groen geprint leer met crocoprint en een zilverkleurig metalen gesp. De breedte van de riem is 3,5 cm. De riem is perfect te combineren met de bijpassende Floris van Bommel schoenen.

Artikelnummer: CFM-10083-59-01

Onderhoudstip: Spray deze (Floris) van Bommel riem regelmatig in met de Collonil Carbon Pro spray een vocht- en vuilafstotende spray.

Is deze (Floris) van Bommel riem niet meer in de juiste maat voorradig? Geen probleem! Wij leveren bij iedere bestelde riem een instructieblad en hulpstuk mee. Hiermee kunt u de riem zeer gemakkelijk zelf op maat maken. Ook hebben wij voor u een instructievideo gemaakt waarin onze collega de stappen met u door neemt. Om uw riem maat te bepalen verwijzen wij u door naar onze pagina met riemen informatie.

Al sinds 1734 worden er in de schoenfabriek van Van Bommel luxe heren- en damesschoenen gemaakt, die tegenwoordig tot één van de bekendere schoenmerken van Nederland behoren. Alle Floris van Bommel schoenen worden ontworpen door het creatieve brein achter dit merk, Floris van Bommel zelf. Vervolgens worden de schoenen gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, net als het eeuwenoude klassieke herenmerk ‘Van Bommel’.


Specificaties
Serienummer 8500.50.0013
Subcategorie Riemen
Kleur Groen
Model De Belter 32.25

Contact WhatsApp